Liofilizaty

Jak usunąć wodę z owoców i warzyw bez poddawania ich suszeniu i narażania na utratę cennych składników odżywczych i witamin? Poprzez liofilizację!

Choć początki eksperymentów nad tym procesem konserwacji warzyw i owoców, obecnie nazywanym liofilizacją, datuje się nawet na XIII w. – kiedy to ludność zamieszkująca Andy przygotowywała suszone mrozem ziemniaki – nadal cieszy się on stosunkowo małą popularnością, ustępując choćby suszeniu. Czy słusznie? Przekonaj się sam!

Wyświetlanie wszystkich wyników: 2

  • Banan Liofilizowany 50g

    12,99  PLN
    ICM Liofilizacja Zapraszamy do współpracy cukiernie, piekarnie, restauracje, producentów słodyczy i wszystkich dbających o swoje zdrowie. Posiadamy wieloletnie doświadczenie w obsłudze klienta indywidualnego jak i hurtowego. Masz pytania? Nie czekaj i skontaktuj się z nami już dzisiaj – 880 008 844
    Dodaj do koszyka
  • Malina liofilizowana 50g

    19,99  PLN
    ICM Liofilizacja Zapraszamy do współpracy cukiernie, piekarnie, restauracje, producentów słodyczy i wszystkich dbających o swoje zdrowie. Posiadamy wieloletnie doświadczenie w obsłudze klienta indywidualnego jak i hurtowego. Masz pytania? Nie czekaj i skontaktuj się z nami już dzisiaj – 88 000 88 44
    Dodaj do koszyka

Wyświetlanie wszystkich wyników: 2