Liofilizaty
Jak usunąć wodę z owoców i warzyw bez poddawania ich suszeniu i narażania na utratę cennych składników odżywczych i witamin? Poprzez liofilizację!
Choć początki eksperymentów nad tym procesem konserwacji warzyw i owoców, obecnie nazywanym liofilizacją, datuje się nawet na XIII w. – kiedy to ludność zamieszkująca Andy przygotowywała suszone mrozem ziemniaki – nadal cieszy się on stosunkowo małą popularnością, ustępując choćby suszeniu. Czy słusznie? Przekonaj się sam!
Wyświetlanie wszystkich wyników: 2
-
Banan Liofilizowany 50g
12,99 zł PLNICM Liofilizacja Zapraszamy do współpracy cukiernie, piekarnie, restauracje, producentów słodyczy i wszystkich dbających o swoje zdrowie. Posiadamy wieloletnie doświadczenie w obsłudze klienta indywidualnego jak i hurtowego. Masz pytania? Nie czekaj i skontaktuj się z nami już dzisiaj – 880 008 844Dodaj do koszyka -
Malina liofilizowana 50g
19,99 zł PLNICM Liofilizacja Zapraszamy do współpracy cukiernie, piekarnie, restauracje, producentów słodyczy i wszystkich dbających o swoje zdrowie. Posiadamy wieloletnie doświadczenie w obsłudze klienta indywidualnego jak i hurtowego. Masz pytania? Nie czekaj i skontaktuj się z nami już dzisiaj – 88 000 88 44Dodaj do koszyka
Wyświetlanie wszystkich wyników: 2